fbpx

Curatarea filtrelor de aer

IMPORTANTA IGIENIZARII

Pentru a preveni acest lucru, este necesar să aveți sisteme de evacuare a bucătăriei curățate profesional la intervale regulate
Intrucat suntem constienti de efectele nefaste ale acestuia, ce pot cauza probleme respiratorii, si dorind sa va oferim cele mai bune solutii, am initiat serviciul de curatare a aerului conditionat din locuinta dumneavoastra.

Uzura filtrelor din componenta aparatelor de aer conditionat pe care le folositi constant, in special pe timpul sezonului cald, se afla printre primele cauze ale declansarii unor probleme de respiratie. Totodata, un aparat neigienizat conduce la acumularea de bacterii si microbi, care se raspandesc in toata casa cand acesta este in functiune.

 

CE PRESUPUNE PROCESUL DE CURATARE

Serviciul de verificare şi întreţinere constă în curăţarea filtrelor, curăţarea unităţii interioare si a schimbatorului de caldura cu soluţii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule şi microbi si eliminarea mirosurilor neplacute, verificarea presiunii instalaţiei şi completarea cu agent frigorific unde este cazul.

Beneficii majore:

⦁ Funcţionarea echipamentului la parametri normali atât pe răcire/încălzire cât şi din punct de vedere al consumului de energie;

⦁ Prevenirea defecţiunilor de funcţionare;

⦁ Durata de funcţionare a aparatului va creşte.

CONSECINTELE UNUI SISTEM DE VENTILATIE NEIGIENIZAT

⦁ Risc crescut de incendiu 

⦁ Consum crescut de energie al sistemului 

⦁ Nu mai este suficientă performanța aerului evacuat 

⦁ Deficiența condițiilor de muncă pentru personal 

⦁ Posibilă pierdere a acoperirii de asigurare 

Acest website utilizeaza cookies pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata si o buna functionalitate.

Colectam informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori pe site si cele mai populare pagini. Citeste mai mult!