Operatiunea de curatare a hotelor industriale, consta in masurile de mentenanta ce trebuiesc luate la sistemele de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi, pentru a evita incendiile, mirosurile neplacute, scurgerea grasimilor in preparate, reducerea tirajului ori griparea ventilatorului.
Serviciile de intretinere si curatare hote si tubulaturi din industria alimentara, consta in procedee de curatare cu ajutorul detergentilor si a substantelor decolmatoare, aplicarea acestora fiind efectuata cu aparate specializate. Din experienta noastra s-a observat ca pentru a mentine o stare normala de functionare a sistemului, este necesara efectuarea operatiunii in medie de doua ori pe an.
Hotele din bucatariile restaurantelor si cantinelor, aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, fiind astfel un generator de incendii si de scurgeri de grasimi. Serviciul de curatare hote are ca scop functionarea optima a instalatiilor spatiilor prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii, si in acelasi timp la scaderea disfunctionalitatilor.
Procesul de curatare hote nu se face doar din motive de igiena sau de aspect, dar si din alte ratiuni. O acumulare excesiva de grasimi pe hota si pe filtrele metalice poate sa constituie un risc sporit de incendiu, prin temperaturile ridicate si ingustarea sistemului de evacuare, precum si inmultirea microbilor din zonele vizate.
Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea sricta a normelor de securitate si igiena specifice fiecarui produs!
Acest website utilizeaza cookies pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata si o buna functionalitate.
Colectam informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori pe site si cele mai populare pagini. Citeste mai mult!